Sajtó és letöltések

További médiakutatásért kérjük, lépjen kapcsolatba pr@desk-now.com.

DeskNow adatlap

Töltse le a sajtókészletet

Általában kevesebb, mint 1 perc. 90 KB zip

DeskNow Turns Empty Spaces Into Immediate Cash
There is currently a space problem in our businesses – one with too many empty desks, closed gyms, and abandoned hotels. In August 2020, 290,000 square meters of space were available for subletting in Germany’s five largest cities alone. That this is not just a Corona related trend.
21/04/2021
DeskNow bringt Software und Marketplace zur Vermietung ungenutzter Arbeitsfläche
Es gibt ein Platzproblem in Deutschland – und zwar ein Zuviel an leeren Schreibtischen, geschlossenen Fitnessstudios und verwaisten Hotels. DeskNow räumt mit Untervermietung auf und verwandelt leeren Raum in bare Münze.
15/03/2021
Die Platzmacher für freie Plätze: DeskNow räumt mit Untervermietung auf und verwandelt leeren Raum in bare Münze
Es gibt ein Platzproblem in Deutschland – und zwar ein Zuviel an leeren Schreibtischen, geschlossenen Fitnessstudios und verwaisten Hotels. Im August 2020 standen alleine in den fünf größten deutschen Städten 290.000 Quadratmeter Fläche zur Untervermietung zur Verfügung.
16/03/2021
Lagerkoller im Homeoffice? Diese App zeigt dir Coworking-Plätze in deiner Nähe
Ab und an vom Homeoffice ins Büro wechseln: Desknow zeigt dir Coworking-Plätze in deiner Nähe und gibt Unternehmen die Möglichkeit, freie Tische zu vermieten.
15/03/2021
Why using pam to administrate your space is a good idea?
If you’re reading it’s probably that you already know Coworking software is awesome. What is in question, however, is whether Coworking software is necessary.
19/02/2021
The key benefits of using an asset management tool
In recent years, the use of asset management software in businesses is becoming commonplace. In fact, many companies from different industries have already adopted the use of this software to better business operations and boost the chances of attaining success.
29/11/2020

PR kapcsolattartó

Marius Jarzyna
Márka:
DeskNow GmbH
Az alapítás éve:
Csapatméret 27
Bootstrapped Fundings $400K
Székhely:
Reken, Németország
Szoftveres megoldás:
Cloud-Based

Dolgozzunk, ahol akarunk!" világszerte mindenki számára elérhető

Naponta több ezer üres hely áll rendelkezésre, a COVID-19 beindulása óta nem számolva a további üres íróasztalokkal. Mégis, emberek milliói belefáradtak a napi ingázásba oda a munkahelyekre. Más esetekben ez még rosszabb, amikor az embereknek még megfelelő munkaterületük sincs, mert a lakásuk túl kicsi, vagy keresetük nem engedi meg. Mindenki számára elérhetővé akarjuk tenni ... az alacsony költségektől vagy költségektől a fantasztikus, csúcskategóriás helyig. A DeskNow segítségével felépítjük a platformot, amely segít mindenkinek megtalálni az övéit vagy a kedvelt pontját, motiválva őket a legjobban.
Fedezze fel

A hírekben